Events

Voorjaar 2021

EVENT CONFLICT EREN

20 MEI 2021 / 13:30 – 18:00 UUR / UTRECHT

Verandermanagement
Functioneel conflicteren helpt je bij het samen met anderen vinden van creatieve en innovatieve oplossingen, die je eerder alleen niet kon bedenken. Organiseren, samenwerken en veranderen gaat beter als we ons repertoire vergroten in het naast elkaar laten bestaan van verschillende werkelijkheden en daarmee in het functioneel conflicteren.

LEES MEER

SUMMERSCHOOL POLARISATIESTRATIEGIE

22 &23 JUNI 2021 10:00 – 18:00 EN 09:30 – 16:30 UUR LANDGOED ZONHEUVEL

Polarisatie

Doorgrond de dynamiek van polarisatie en pas de inzichten toe op je eigen werkveld. Wil jij in staat zijn om een situatie van polarisatie te analyseren en op strategisch niveau aan de slag te gaan met een (de)polarisatiestrategie? Tijdens deze tweedaagse Summerschool ga je intensief aan de slag in een kleine groep met Bart Brandsma en het Denkkader Polarisatie.

LEES MEER

JAARCONGRES VERANDEREN MET IMPACT

25 JUNI 2021 09:30 – 17:00 UUR BURGERS’ ZOO & ONLINE 

Verandermanagement

Reflectief en Krachtig veranderen. Er is een fundamentele spanning bij veranderprocessen. Met ons hoofd zijn we in de toekomst bij onze doelen, maar met ons gedrag zijn we vaak in het verleden. We hebben geen tijd te verliezen, dus doe rustig aan. Met o.a. topsprekers Arend Ardon, Danielle Braun, Shirine Moerkerken & Erik Scherder.

LEES MEER

JAARCONGRES VROUWEN MET IMPACT

24 SEPTEMBER 2021 / 09:30 – 17:00 UUR / BURGERS’ ZOO & ONLINE

Vrouwelijk leiderschap

Hét congres over persoonlijk leiderschap voor ambitieuze en talent​volle vrouwen, die zich verder willen ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak. Ontwikkel jouw masculiene kwaliteiten, waaronder daadkracht, resultaatgerichtheid en zelfverzekerdheid én versterk jouw vrouwelijke kwaliteiten. Met top sprekers Merel van Vroonhoven, Jitske Kramer, Elisa de Groot, Vréneli Stadelmaier en Mireille Olliveira.

LEES MEER