VERHAAL MET IMPACT

Verhaal met Impact is opgericht door Judith de Geus, Anneke van Dijk en Loes Schokker. Zij hebben de afgelopen jaren intensief samengewerkt bij verschillende gerenommeerde uitgeverijen. De overeenkomsten verbindt ze en de onderlinge verschillen maakt hen als team zeer sterk.

JUDITH DE GEUS

Judith is resultaatgericht en vertaalt strategische doelen naar concrete acties. Ze is betrokken, een sparringpartner en pakt opdrachten snel en slagvaardig op. Ze heeft ervaring met het hosten van webinars en het begeleiden van hybride events.

06 4374 05 08

Judith@verhaalmetimpact.nl

ANNEKE VAN DIJK

Anneke is altijd op zoek naar de mooie verhalen, naar de kennis die ze wil delen en vooral ook naar de mensen die de verhalen kunnen vertellen. Ze heeft een groot zakelijk netwerk en is een verbinder pur sang. Ze heeft een visionaire blik, een ondernemende en actieve geest en is een sterke adviseur.

06 2240 88 51

Anneke@verhaalmetimpact.nl

LOES SCHOKKER

Loes denkt altijd in oplossingen. Ze heeft niet altijd een antwoord, maar wel een oplossing. Als echte regelaar beschikt Loes over een groot organisatievermogen voor het coördineren, aansturen en realiseren van werkzaamheden. Als aanspreekpunt heeft ze dagelijks contact met deelnemers en externe partijen.

06 1080 80 10

Loes@verhaalmetimpact.nl

info@verhaalmetimpact.nl

VIJF REDENEN OM MET ONS TE WERKEN

Jarenlange ervaring in organiseren en uitgeven

Groot zakelijk netwerk met gedreven mensen

Flexibel, gezellig en creatief team

Jouw verhaal staat centraal

We denken in mogelijkheden (in en out the box)