Verhalen om nooit te vergeten

We geven ruimte aan verhalen die organisaties verder brengen en mooier maken. Door het inzetten van onze ervaring, kennis van experts en professionals en van de mensen om ons heen, zorgen we ervoor dat jouw verhaal verder gebracht wordt en de impact krijgt die het verdient. Ook een goed verhaal heeft namelijk pas impact als het een podium krijgt waarmee het de mensen bereikt.

Verhaal met impact

Events

null

Incompany trajecten

null

Project management

null

Boeken

ONZE VISIE

We helpen organisaties door verhalen bij elkaar te brengen waarmee de organisatie haar toekomst en purpose kan verdiepen. De organisatie van de toekomst is wendbaar, lerend, inclusief, verbonden en duurzaam. We maken ons dan ook hard voor de volgende onderwerpen, met een visie op nu én de toekomst, met de nadruk op verbinding, welzijn en welvaart. Dit doen we voor organisaties, organisatieprofessionals, auteurs en sprekers.

Organisatieontwikkeling

Cultuur

Diversiteit & Inclusie

Polarisatie

Duurzaamheid

Integriteit

Boeken

De beleids Bubbel

De Wasstraat

Het 111 dieren abc

VERHAAL MET IMPACT

Verhaal met Impact is opgericht door Judith de Geus, Anneke van Dijk en Loes Schokker. Zij hebben de afgelopen jaren intensief samengewerkt bij verschillende gerenommeerde uitgeverijen. De overeenkomsten verbindt ze en de onderlinge verschillen maakt hen als team zeer sterk.

JUDITH DE GEUS

Judith is resultaatgericht en vertaalt strategische doelen naar concrete acties. Ze is betrokken, een sparringpartner en pakt opdrachten snel en slagvaardig op. Ze heeft ervaring met het hosten van webinars en het begeleiden van hybride events.

06 4374 05 08

Judith@verhaalmetimpact.nl

LOES SCHOKKER

Loes denkt altijd in oplossingen. Ze heeft niet altijd een antwoord, maar wel een oplossing. Als echte regelaar beschikt Loes over een groot organisatievermogen voor het coördineren, aansturen en realiseren van werkzaamheden. Als aanspreekpunt heeft ze dagelijks contact met deelnemers en externe partijen.

06 1080 80 10

Loes@verhaalmetimpact.nl

info@verhaalmetimpact.nl

ANNEKE VAN DIJK

Anneke is altijd op zoek naar de mooie verhalen, naar de kennis die ze wil delen en vooral ook naar de mensen die de verhalen kunnen vertellen. Ze heeft een groot zakelijk netwerk en is een verbinder pur sang. Ze heeft een visionaire blik, een ondernemende en actieve geest en is een sterke adviseur.

06 2240 88 51

Anneke@verhaalmetimpact.nl

PARTNERS

VIJF REDENEN OM MET ONS TE WERKEN

Jarenlange ervaring in organiseren en uitgeven

Groot zakelijk netwerk met gedreven mensen

Flexibel, gezellig en creatief team

Jouw verhaal staat centraal

We denken in mogelijkheden (in en out the box)