Verhalen om nooit te vergeten

We geven ruimte aan verhalen die organisaties verder brengen en mooier maken. Door het inzetten van onze ervaring, kennis van experts en professionals en van de mensen om ons heen, zorgen we ervoor dat jouw verhaal verder gebracht wordt en de impact krijgt die het verdient. Ook een goed verhaal heeft namelijk pas impact als het een podium krijgt waarmee het de mensen bereikt.

Verhaal met impact

Events

null

Incompany trajecten

null

Project management

null

Boeken

Voor wie

We zijn er voor organisaties, organisatieprofessionals, auteurs en sprekers.

Spreekster

ONZE VISIE

We helpen organisaties door verhalen bij elkaar te brengen waarmee de organisatie haar toekomst en purpose kan verdiepen. De organisatie van de toekomst is wendbaar, lerend, inclusief, verbonden en duurzaam. We maken ons dan ook hard voor de volgende onderwerpen, met een visie op nu én de toekomst, met de nadruk op verbinding, welzijn en welvaart.

Organisatieontwikkeling

Cultuur

Diversiteit & Inclusie

Polarisatie

Duurzaamheid

Integriteit

Boeken

Het boek ‘De Wasstraat – Sociaal ondernemen – en net iets meer – door Martin Kniest’ is verkrijgbaar!

Prijs van het boek: € 24,95
ISBN: 9789083207735

Dit boek biedt je een nieuw perspectief op het gebied van sociaal ondernemerschap en het werken met mensen die een begeleidingsbehoefte hebben. Een afstand tot de arbeidsmarkt die meer dan overbrugbaar is. De documentaire ‘De Wasstraat’ heeft dit al laten zien en dit boek biedt jou handvatten en inspiratie om ook een verschil te (willen) maken.

    PARTNERS