DE KRACHT VAN VROUWELIJK LEIDERSCHAP

Hét congres over persoonlijk leiderschap voor ambitieuze en talent​volle vrouwen, die zich verder willen ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak. Versterk jouw vrouwelijke kwaliteiten én ontwikkel jouw masculiene kwaliteiten, waaronder daadkracht, resultaatgerichtheid en zelfverzekerdheid.

Over de competenties van vrouwelijk leiderschap en de verschillen tussen vrouwen en mannen en de balans tussen kracht, macht en kwetsbaarheid. Ontdek de geheimen van vrouwelijk leiderschap en geef jouw authentiek leiderschap een boost.

Een mooie dag in de Burgers’ Zoo te Arnhem.

Sprekers en thema's

 • Monic Bührs – Vrouwelijk leiderschap en macht
 • Hanan Challouki – Inclusieve communicatie
 • Gwenda Nielen – Authentiek leiderschap
 • Daniëlle Regnerij – Non-verbale communicatie
 • Milouska Meulens – Schaamte en veerkracht
 • Femke Deckers – De kracht van een creatieve mindset

PROGRAMMA

09:30 - 09:45 uur | Opening dagvoorzitter
null

Vrouwelijk leiderschap en macht

Monic Bührs | 09:45 – 10:45 uur

Wie niet sterk is, moet slim zijn. Om carrière te maken, zal je vooral egomacht, ofwel macht door prestaties, moeten laten zien. Dat betekent dat je het podium moet nemen, besluitvaardig moet zijn, resultaten zichtbaar moet kunnen maken en jezelf weten te profileren. Egomacht is echter slechts één vorm van macht. Naast macht door prestaties komen ook macht door hulpvragen, macht door bondgenootschap, macht door reflectie en macht door het hebben van een persoonlijke visie aan bod.

 • Macht gaat niet alleen over ego, maar ook over het open staan voor ideeën van anderen, het bieden van vertrouwen en het aangaan van verbindingen
 • Vijf vormen van macht die binnen organisaties kunnen worden toegepast
 • Het lezen van de ongeschreven regels van het spel

null

Doe nou maar normaal

Gwenda Nielen | 10:45 – 11:30 uur

De ongebruikelijke combinatie van socioloog, ex-militair, moeder, avonturier, directeur van een start-up en levensgenieter heeft Gwenda op veel bijzondere plaatsen en in uitzonderlijke situaties gebracht. Van beschoten worden in Uruzgan en wonen in Nicaragua in afwachting van de adoptieprocedure van haar dochter tot deelname aan Expeditie Robinson en na 20 jaar bij de landmacht een commercieel bedrijf gaan leiden met maatschappelijke impact.

Door de gemêleerde achtergrond van Gwenda heeft zij een eigen kijk op de wereld ontwikkeld en met dit persoonlijk verhaal wil ze uitdagen en inspireren om met een kritische blik en open vizier verandering te brengen.

11:30 - 12:00 Pauze
null

Anders kijken, meer zien

Daniëlle Regnerij | 12:00 – 13:00 uur

Kennis over non-verbale communicatie vergroot je inzicht in anderen en creëert grip op je eigen uitstraling, gesprekken en resultaten. Daniëlle neemt je mee in alle ins en outs van non-verbale communicatie. Je leert anders te kijken en daardoor meer te zien. Ontwikkel een andere blik op je dagelijkse gesprekken en vergroot zo je impact als persoon en organisatie.

 • Leer jouw eerste indruk en uitstraling kennen
 • Ontwikkel je non-verbale communicatiestijl
 • Herken de non-verbale signalen en vergroot je impact

13:00 - 14:00 Pauze
null

Inclusieve communicatie

Hanan Challouki | 14:00 – 14:45 uur

Als lid van een gezin van tien kinderen leerde Hanan Challouki al op jonge leeftijd haar eigen boontjes doppen. Hoewel ze er nooit van droomde om ondernemer te worden, was Hanan wél vastberaden om dingen te veranderen. Ze laat nu zien wat de meerwaarde is van inclusieve communicatie en waarom het werkt. Inclusieve communicatie is simpelweg de toekomst. De wereld wordt er alleen maar diverser op.

Hanan wil vrouwen aanmoedigen om stappen te zetten die ze vandaag niet durven zetten. Veel intelligente, ambitieuze vrouwen die super getalenteerd zijn, denken vaak dat ze niet goed genoeg zijn.

null

Schaamte en veerkracht

Milouska Meulens | 14:45 – 15:30 uur

Schaamte begint met een oordeel. Een oordeel over jezelf, over je situatie, of een oordeel van anderen over jou. Je kunt in de schaduw stappen en zo onopvallend mogelijk leven, alsof je er niet bent. Maar je kunt ook in het licht stappen. Iedereen kijkt dan naar wat er in het licht gebeurt, waardoor je de donkere kanten makkelijk kunt verhullen. Milouska heeft ervaring met beide manieren. Een persoonlijke verhaal over stilstaan, reflecteren, afscheid nemen en zijn wie je werkelijk bent.

15:30 - 16:00 Pauze

De kracht van een creatieve mindset

Spreker Femke Deckers | 16:00 – 16:45 uur

WAAROM DIT EVENEMENT?

Inspirerende sprekers

Topsprekers met actuele thema’s

Jaarcongres Vrouwen met Impact 2021

Lees hier het verslag van het Jaarcongres Vrouwen met Impact 2021

Beoordeeld met een 8,5

”Fantastisch dag, goed georganiseerd. Vanaf nu ga ik ook BLUFFEN with Power and Love”

”Het was echt een mooie bijeenkomst: gelachen, geleerd en zelfs gehuild. Volgend hoop ik er live bij te kunnen zijn!”

”Ontzettend verrassend en inspirerende dag. Genoten!”

Tarieven (excl. btw)

 • Regulier € 495,-
 • Speciale actie voor ZZP’ers: kom met z’n tweeën naar het congres en deel de kosten: € 495,- (samen 1 boek)
 • Inclusief het boek ‘Stratego voor Vrouwen’ van Monic Bührs & Elisa de Groot

Annuleringsvoorwaarden

Ben je bij nader inzien helaas verhinderd? Dan kun je tot een maand voor aanvang van het event kosteloos annuleren. Vanaf vier tot twee weken voor aanvang van het event betaal je 25% van de deelname kosten. Pas daarna ben je het volledige bedrag verschuldigd. Uiteraard kun je je altijd gratis laten vervangen door iemand anders. Let op: annuleren kan uitsluitend per e-mail.

Vragen? Bel ons!

06 1080 8010

info@verhaalmetimpact.nl

Ja, ik ben er graag bij op 27 september 2022

Aanmelden