Door te veranderen van perspectief, verandert je perspectief op verandering.

We leven in tijden waar continu aanspraak wordt gedaan op ons vermogen om te veranderen, om aan te passen, om mee te bewegen met uitdagingen binnen en buiten onze organisaties. Hoe zorg je ervoor dat de cultuur van jouw organisatie gericht is op veranderen, vernieuwen en meebewegen? Door jezelf te blijven verwonderen, open te staan voor nieuwe ideeën, creatief te blijven denken, kunnen we anders kijken en anders doen in onze organisaties.

Tijdens het Jaarcongres Veranderen met Impact | editie 2022 nemen we je mee om anders te gaan kijken en anders te gaan doen. Een congres waar je geïnspireerd wordt door krachtige verhalen. Waar je door muzikanten en andere artiesten uitgedaagd wordt. Een congres dat je beleeft, inspireert en verrijkt, online en offline. Een congres waar je met antwoorden én nieuwe vragen vertrekt.

Sprekers en thema's

  • Arend Ardon –
  • Thijs Leenman –
  • Elleke van Gelder –
  • De Veranderfilosoof

 

PROGRAMMA

Programma volgt

WAAROM DIT CONGRES?

Voor wie?

Een congres voor managers, veranderkundigen, organisatieontwikkelaars, leiders en medewerkers die het verschil willen maken in hun organisatie.

Live en online

Live aanwezig zijn of toch liever online? De keuze is aan jou!

Thema's

Tarieven (excl. btw)

  • Regulier € 495,-
  • Vroegboek korting (tot 1 mei) € 425,-
  • Online € 195,-

 

Inclusief boek

Annuleringsvoorwaarden

Ben je bij nader inzien helaas verhinderd? Dan kun je tot een maand voor aanvang van het congres kosteloos annuleren. Vanaf vier tot twee weken voor aanvang van het congres betaal je 25% van de deelname kosten. Pas daarna ben je het volledige bedrag verschuldigd. Uiteraard kun je je altijd gratis laten vervangen door iemand anders. Let op: annuleren kan uitsluitend per e-mail.

Vragen? Bel ons!

06 1080 8010

info@verhaalmetimpact.nl

Ja, ik ben er graag bij op 15 september 2022 en schrijf me in voor het Jaarcongres Veranderen met Impact

Aanmelden

The Change Studio

Het Jaarcongres Veranderen met Impact wordt georganiseerd door Verhaal met Impact, in samenwerking met The Change Studio. Samen met opdrachtgevers ontwikkelen ze nieuwe wegen naar vernieuwing. Van plannen uitrollen naar beweging creëren. Van verandering implementeren naar ambities tot leven brengen. Van het zoveelste veranderproces naar samen gaan voor memorabele resultaten. Lees meer..